ATTRACTION CLUB ESTE UN LOC PLIN DE RAFINAMENT, MAGIE ŞI ELEGANŢĂ, ÎN CARE FLIRTUL ŞI ATRACŢIA FUNCŢIONEAZĂ LA MAXIM!

ATTRACTION CLUB ESTE UN LOC PLIN DE RAFINAMENT, MAGIE ŞI ELEGANŢĂ, ÎN CARE FLIRTUL ŞI ATRACŢIA FUNCŢIONEAZĂ LA MAXIM!

  • 21-06-2022

  • 32 Vizite

Descriere Blog

Este clubul cu cei mai mulți participanți și cea mai bună atmosferă de swing! Pentru cei interesați de fenomenul swing, Attraction Club este cel mai vechi dar și cel mai bun swingers club din București și din România.

3. Nimeni nu poate forța pe nimeni într-o activitate sexuală. Nu înseamnă nu! Toate activitățile sexuale sunt voluntare și se bazează pe acordul comun al tuturor participanților.

De aceea vin frecvent, pentru că Attraction Club le oferă tot ceea ce au nevoie ca să nu trăiască o viaţă banală! Clubul este un loc de mare atracție pentru amatorii de swing și datorită amenajării sale de excepție și serviciilor și facilităților oferite. Cienţii Attraction Club se simt parte dintr-o lume specială! Fie că este vorba de persoane care nu au practicat swingul sau care vin pentru prima oară în Attraction Club, fie că este vorba de persoane cu experiență în swing, avem întotdeauna grijă ca toți participanții să se integreze la fel de bine și să se simtă cât mai confortabil. Nicio seară petrecută în Attraction Club nu este la fel ca alta! Întotdeauna întâlneşti oameni noi, doritori de erotism liber şi socializare, la fel ca tine! Clienții sunt impresionați de rafinamentul și de intimitatea clubului și de conduita profesionistă a personalului, cu experiență în organizarea și desfășurarea petrecerilor swingers. De altfel, avantajele pe care le ai dacă practici swingul sunt numeroase: cunoşti tot timpul oameni noi şi deschişi la minte, ai frecvent parte de mai mult sex, ai parte de super recreere, îţi îndeplineşti fanteziile erotice, îţi fortifici sănătatea, ai diversitate în viaţa de cuplu spre deosebire de oamenii de rând, ai tot timpul energie şi chef de viaţă, îţi întăreşti relaţia şi nu mai ajungi la divorţ şi, nu în ultimul rând, spui adio inhibiţiilor şi te simţi complet liber!

Regulile de bază ale clubului sunt următoarele:

Convinge-ți partenerul sau partenera să veniți să vedeți despre ce este vorba. Fenomenul swingers a cuprins întreaga lume, este momentul să vedeți și ce ați putea avea de pierdut. Week-end de week-end de aproape 12 ani de zile, Attraction Club organizeaza petreceri nemaipomenite, cu tematici, program artistic șamd. Începând cu orele 23, nenumărate cupluri dar și persoane singure vin la club să aibă parte de cea mai tare distracție pentru adulți. Clubul, situat în București, pe strada Agricultori nr. 16, în sectorul 2, vă așteaptă la petreceri.

4. Nu se permite accesul în club persoanelor aflate în stare de ebrietate sau sub influența drogurilor sau care prin comportament sau limbaj deranjează pe ceilalți clienți.

Iar numărul mare de participanți de la fiecare petrecere vă conferă șansa de a găsi pe cineva compatibil. Vă puteți satisface fanteziile și dorințele erotice experimentând, numai dacă doriți, sexul liber cu cupluri atrăgătoare sau persoane single din țară și din străinătate. Fiind un club dedicat swingului, in Attraction Club puteți aborda cu ușurință persoane de care vă simțiți atrași, având parte de socializare ultra-sexy.

Este interzisă oferirea unor sume de bani pentru activități sexuale. 5.

Pentru a vizita Attraction Club trebuie să aveți cel puțin 18 ani. 1.

2. Trebuie să fiți sănătoși. Vă rugăm să luați în considerare dacă doriți să vizitați clubul în condițiile în care aveți răceală sau gripă.

Read more: https://club.attractionclub.ro/

xx