Add Listing

© 2019 All rights reserved. Anunturi, Reclame Gratuite in Romania

Curatenia de primavara incepe cu spalare mocheta

Home / Blog / Curatenia de primavara incepe cu spalare mocheta

Create a Blog listing

 

   Mocheta este cel mai mare absorbant de praf si daunatori din biroul dumneavoastra si din locuinta. Spalarea mochetelor se recomanda a fi efectuata minim de 2 ori pe an daca traficul nu este foarte mare , iar in cazul zonelor foarte circulate trimestrial sau chiar lunar .

  Intretinerea curatenie intr-un spatiu de birou presupune pe langa serviciul zilnic sau periodic si interventii specializate de spalare si curatare mocheta , spalare canapele si scaune din material textil .

 Aceste interventii se realizeaza cu echipamente performante de ultima generatie, care permit realizarea unui serviciu adecvat fiecarui spatiu in parametrii de timp stabiliti. Serviciile de spalare mocheta sunt realizate de o echipa performanta, cu mare experienta si echipamente performante; Solutiile de curatare provin de la cele mai renumite firme producatoare in domeniu, iar dilutiile sunt respectate complet.

Metoda de injecție-extracție este cea mai des utilizată de firmele de curățenie, deoarece se folosește un echipament performant, special destinat acestei activități, folosind un aspirator special care execută două operațiuni în același timp. Prin utilizarea acestui tip de aspirator, se executa doua operatiuni in acelasi timp, si anume, pulverizarea apei amestecate cu o solutie special pregatita pentru mocheta, iar apoi aspirarea apei murdare din mocheta. Eficienta acestui tip de aspirator este destul de mare, pentru ca absoarbe aproximativ 90% din apa pulverizata, ceea ce inseamna ca mocheta ramane aproape uscata.Metoda cu spuma activă este folosită în cazuri special, atunci când mocheta este fabricate din lână și nu poate fi spălată umed, lucru ce trebuie specificat de producator.

Posted on Apr 24, 2019