Add Listing

© 2020 All rights reserved. Anunturi, Reclame Gratuite in Romania

cea mai buna lenjerie poplin

Home / Blog / cea mai buna lenjerie poplin

Create a Blog listing

Lenjeria de pat poplin satinat cu tesatura de bumbac mercerizat este cadoul ideal pentru cei dragi dar si o necesitate in dormitorul tau. Magazinul online ofera o gama variata de produse, pentru gustul fiecaruia.
Bumbacul Poplin este o tesatura fina de bumbac mercerizat, confectionat pentru produse cu o calitate superioara, ce are firele de urzeala mai subtiri decat cele de bateala, toate acestea pentru o rezistenta ridicata in timp si pentru a oferi un somn odihnitor fara problema transpiratiei, oferind lejeritate si comfort pe timpul noptii.Tesatura de tip poplin are un aspect elegant, iar atunci cand vrei să acorzi un plus de personalitate dormitorului tau, alege modelele viu colorate, cu flori sau peisaje imprimate din bumbac Poplin!

Pe langa rezistenta de care da dovada, Poplinul este de asemenea un material foarte confortabil care se aseamana la atingere cu bumbacul, dar mult mai catifelat si mai placut. Tocmai de aceea pretul uneia este mai mare decat ce al unei lenjerii din bumbac 100%, dar achizitia acesteia poate fi vazuta ca o investitie. Durata de viata poate ajunge si la 5 ani fara urme prea mari de deteriorare.

Aceste lenjerii nu necesita un tratament special cand vine vorba despre intretinerea lor. Temperatura apei in care sunt spalate nu trebuie sa depaseasca 60 grade celsius, inalbitorii chimici sunt exclusi, iar temperatura de calcare trebuie sa fie de maxim 120 grade celsius.

Asadar puteti achizitiona o lenjerie de calitate Poplin si o puteti trata ca pe oricare alta lenjerie din dulapul dumneavoastra.

Posted on Mar 09, 2019