Add Listing

© 2020 All rights reserved. Anunturi, Reclame Gratuite in Romania

Service iphone sector 3 Bucuresti

Home / Blog / Service iphone sector 3 Bucuresti

Create a Blog listing

In fiecare zi reparam iphone-uri.fie ca este vorba de spatele din sticla,schimbarea ecranului,daune in urma intrarii in contact cu apa sau orice alta problema survenita telefonului tau. Service iphone sector 3 Bucuresti este un service specializat in reparatia obiectelor electronice si oferim calitate si servicii ireprosabile la preturi fara concurenta.

Atunci cand iphone-ul dvs s-a defectat si necesita inlocuirea anumitor piese este recomandat sa alegeti doar componente gsm originale.
Servicii de resoftare si decodare telefoane mobile, deblocare sim, upgrade software, inclusiv limba romana. Reparatii iPhone, reparatii gsm pentru aproape toate modelele de telefoane mobile, Inlocuire display-uri, microfoane, casti, sonerii, carcase, instalare aplicatii, etc.

Majoritatea interventiilor sunt efectuate pe loc. La intrarea telefonului in service, clientul este informat despre costul si durata reparatiei. Clientul este intotdeauna tinut la curent in ceea ce priveste service-ul si modul in care decurg operatiunile.

Ne ocupam de problemele hardware/software prin reparatii Apple pentru toate dispozitivele dumneavoastra.

Personalul nostru va sta zilnic la dispozitie pentru a va oferi ajutorul necesar la iPhone Doctor - Service iPhone Sector 3.

Inlocuim Display iPhone 6, Display iPhone 7, Display iPhone 6s, Display iPhone 7, in cazul in care l-ati fisurat si va ajutam cu orice aveti nevoie pentru iPhone-ul dumneavoastra.

Posted on Apr 23, 2019