POST

© 2020 All rights reserved. Anunturi, Reclame Gratuite in Romania

Home / News / Cum Gasesc O Firma De Promovare Online in 2020?

Create a News listing

Cum Gasesc O Firma De Promovare Online in 2020?

Posted on Sep 10, 2020

Cum gasesc o firma de promovare online in 2020? Multi poate si au pus intrebarea acesta si nu stiu daca ati gasit raspunsul la aceasta intrebare insa azi suntem siguri ca va putem recomanda una dintre cele mai puternice branduri in promovarea online si anume Weryon SEO Web Development Romania.

Una dintre cele mai vechi firme de SEO in Romania poate fi acum aliatul tau in stapanirea pozitiilor din motoarele de cautare care aduc conversia si imbunatarirea SERP. Ai cautat de mult o firma capabila sa iti obtina un bun clasament online? este raspunsul. In cei 11 ani de la aparitia firmei de optimizare SEO si creare magazine online, creare site-uri de prezentare in cea mai perfecta forma Weryon este unul dintre cei mai redutabili concurenti de piata. "Respectand cu desavarsire conditiile impuse de Google ai sa reusesti!", ne spune Florin Stefan CEO Weryon. "In cei 11 ani de activitate nu am dezamagit pe nimeni si nici nu o sa facem, ne am facut din asta un ideal si un moto al companiei noastre care are la activ mai bine de 1000 de websiteuri create pentru antreprenori din intreaga lume care acum culeg roadele si multi au vechime deja in a conduce piata in nisa activata. Care a fost cea mai mare provocare din experienta dvs? Atacarea unor pozitii mult ravnite la Londra iar bucuria mare a venit dupa ce am obtinut locul unu.

Atunci am inteles ca si noi romanii ne putem impune pe piata online si chiar putem scrie istorie." Dupa atatia ani petrecuti in promovarea diferitelor servicii, produse... care vi se pare produsul ideal de vandut in mediul online? "Nu putem spune ca am gasit produsul perfect insa daca ma intrebati care ar fi produsul pe care ma gandesc sa il distribui in cazul unui business online va pot spune ca un site de anunturi este raspunsul perfect. De ce? Pentru ca intr-un site anunturi generale pe categorii nu vinzi decat un loc in site-ul tau unde se pot crea locuri la nesfarsit iar resursele sunt nelimitate. Nu trebuie distributie, import, curierat, servicii vamale, gestionare etc..., ai un site care este vizibil in top si ca sa va dau un exemplu ganditiva la OLX. Am avut si avem de cele mai multe ori concurenti in munca de SEO of pagel personalizat in parte pentru clientii nostri iar aceste site-uri de anunturi si le-am studiat indeaproape cunoscand-ule vulnerabilitatile si niciodata nu am avut probleme in a pozitiona mai bine site-urile promovate de noi deci sunt nu putem zice ca usor de invins dar dupa 11 ani de experienta va pot spune ca nu au nici un scut. Scutul lor este vechimea pe piata, sunt in continua miscare si creaza mereu alte variante de site-uri pentru a dezamagi si eventualii aspiranti si a castiga si un nou tier pentru ziua de maine. Ati spus Tier? Da, tier inseamna un site de sustinere pentru cel care doreste supremitatea permanenta si mai multe pozitii in google redirectionand catre acelasi business.

O sa ramaneti uimiti sa aflati ca in cele mai multe domenii sunt in general 2 - 3 mari jucatori iar restul sunt decat aspiranti. Si va explic matematic, locul unu converteste 70 %, locul 2 si 3 mai putin iar locul 4 si restul nu prea mai reprezinta o afacere reusita in mediul online. Noi Weryon suntem o echipa care putem arata un portofoliu destul de atragator si ne putem mandri cu locuri de TOP castigate in SERP pentru clientii nostri sustinand afaceri de TOP in majoritatea capitalelor europene. SEO este stiinta care se ocupa cu promovarea afacerilor online reprezentate de un website, o aplicatie etc. iar detalii sunt cu milioanele si nu am vrea sa ne pierdem firul povestii. Nu evitam in a discuta subiectul SEO insa intro alta povestire." Multumim lui Florin Stefan managerul Weryon pentru interviul acordat, recomandam cu placere firma de promovare si realizare website-uri Weryon ca fiind una dintre emblemele tarii atunci cand se pune in lumina reflectoarelor capacitatea romanilor.