ADAUGĂ

© 2021 Toate drepturile rezervate. Anunturi, Reclame Gratuite in Romania

Acasă / News / JO 2020 Naţionala de fotbal s-a testat pentru Covid-19. Când pleacă spre Tokyo

Create a News listing

JO 2020 Naţionala de fotbal s-a testat pentru Covid-19. Când pleacă spre Tokyo

Postat la Jul 14, 2021

Lotul de fotbal al României pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo a făcut ultimele teste pentru Covid-19 înaintea plecării în Japonia.

JO 2020 Naţionala de fotbal s-a testat pentru Covid-19. Lotul de fotbal al României pentru Jocurile Olimpice a făcut ultimele teste pentru coronavirus înaintea plecării în Japonia.

JO 2020 Naţionala de fotbal s-a testat pentru Covid-19

Alte ArticoleBORAC – CFR CLUJ 2-1. Retur greu în Champions League 2021, ...Roger Federer se retrage de la Jocurile Olimpice de la Tokyo: ...Fostul boxer Floyd Mayweather a dat lovitura la pariuri! Suma ...

„Ultima testare COVID în România pentru #tokyotricolori: rezultate NEGATIVE, plecăm în formulă completă spre Jocurile Olimpice!”, a anunţat FRF. Delegaţia de fotbal a României va pleca, joi, spre Tokyo, decolarea fiind  programată la ora 10:05. Cu acelaşi avion vor pleca la JO şi sportivii români de la box, baschet 3×3, canotaj, scrimă, judo, tenis de masă şi tir cu arcul.

Turneul Olimpic de fotbal va avea loc în perioada 21 iulie – 7 august 2021. În urma tragerii la sorţi, România a fost repartizată în grupa B, alături de Noua Zeelanda, Coreea de Sud şi Honduras.

JO 2020. Cu fiica pe braț, se luptă pentru o medalie la Olimpiadă. Daniela Dodean, marea noastră speranţă la podium FOTO

În ultimul din cele două meciuri-test programate să se desfășoare la CNF Mogoșoaia în aceste zile, „tricolorii” au remizat din nou cu Arabia Saudită U23, reprezentativă calificată la Jocurile Olimpice. De data aceasta 0-0, după 1-1 zilele trecute, cu golul nostru marcat de Ganea. Partida s-a jucat fără spectatori și nu a fost televizată, pentru a respecta pregătirea planurilor tactice dedicate meciurilor oficiale de la turneul final care începe în această lună. România a început această a doua partidă-test având următorul prim 11, în ordinea numerelor de pe tricou: 1. M. Popa, 3. Fl. Ștefan, 4. Pașcanu, 6. Ghiță, 8. M. Marin, 10. Ciobanu, 11. V. Gheorghe, 14. Rațiu, 18. Dulca, 19. Sîntean, 21. Sefer. Au mai jucat: Ganea, I. Gheorghe, Chindriș, Dobre, Deaconu, T. Băluță, R. Grigore și Florescu.

Citește și... „Au fost ridicati cu duba politiei….” Unde de soc in cazul Caracal. Ce s-a aflat azi despre disparitia Alexandrei Macesanu: Este vie sau moarta? Interzicerea maşinilor pe benzină şi motorină din 2035, taxă pe kerosen şi noua schemă de certificate de emisii – principalele propuneri din noul pachet legislativ al UE