ADAUGĂ

© 2021 Toate drepturile rezervate. Anunturi, Reclame Gratuite in Romania

Acasă / News / Pilota puf gasca

Create a News listing

Pilota puf gasca

Postat la Jul 14, 2019

Pilota puf gasca trebuie utilizată întotdeauna cu lenjerie de pat poplin, aceasta avand rol de protecție și de reducere a numărului de spălari.

Pilota puf gasca se utilizează în spații închise, într-un climat normal de umiditate și temperatură. Recomandăm aerisirea săptămânală a încăperiii, baterea și scuturarea pilotei puf gasca și expunerea produselor la aer curat. Astfel se previne dezvoltarea mucegaiului și acumularea unei mari concentrații de umiditate în produse.

Pilota puf gasca este o pilota moderna, pufoasa, calduroasa si usoara care permite aerului sa circule in interiorul pilotei asigurand o buna aerisire. Pilota este pufoasă și ușoară, oferind o senzație delicată la atingere. Pilota puf gasca este un foarte bun izolant, asigurând un excepțional confort termic și o ventilație corespunzătoare.

Cand vine vorba de pilote, cele cu umplutura din puf si pene de gasca sunt considerate unele dintre cele mai bune optiuni, datorita caracteristicilor termoizolante si a durabilitatii. Cu toate acestea, incercarea de a alege cea mai buna pilota din pene si puf de gasca si de a decide intre nenumaratele modele de pe piata se poate dovedi a fi un proces de durata si derutant.